Tröttchey

Helt sjukt trött efter en heldag i stallet.
Åkte till stallet vid 10 och kom hem vid 3 tiden eller nått.
Kollade på hästhoppningen , roligt att det gick så bra för svenskarna idag.
Sen somnade jag i soffan med doris en timme, efter det så lagade jag mat. Fläskpannkaka<3
Kollade på så ska det låta , och nu sitter jag här framför datorn och halvsover, Ska strax gå ut med hunden sen ska jag sova, så jag orkar att firar nyår med tanterna imorgon.
Överlag så har jag mått väldigt bra idag, känns skönt att vara igång med kroppen igen, blir mycket piggare och gladare :)

Imorgon ska jag spändera nyår med min mamma för första gången på väldigt länge, jag och doris ska följa med till Gunilla, även jessica ska följa med.  Så det kommer nog bli roligt med mycket skratt och god mat.
Men nu ska jag och snuffi ( mest känd som doris.. xD) Gå på en sista prommenad innan sängen kallar :)
 
Ha det bäst !

Shewolf

Ensam strövar hon längst landets slätter, träffar någon ibland men det är inte något hon bryr sig om.
Hon strävar ensam för att ensamheten är hennes enda riktiga vän, den enda som aldrig lämnat henne ensam, nerbruten och svag.  Ensam är hon stark, för hon behöver bara lita på sig själv, bara sig själv att tänka på. Ensam är hon stark.
 
Jag stänger av för omvärden, släpper inte in någon.
Min bubbla, min värld, mitt liv.
Min värld är rätt kass, för det finns inget lyckligt slut här som i alla sagor.
Det finns ingen prins , prinsessa och inte heller äkta kärlek.
I min värld finns det bara sorg, svek och brustna hjärtan.

Varmt välkommen till min värld , jag förstår varför folk väljer att gå.
 


I Falköping finns inga känslor

Inga bra känslor iaf, det är så mycket skit som har hänt här,
speciellt när jag var yngre.
Min högstadietid var väl inte mkt att hurra över dirket. Varje dag i tre år var jag rädd för vad som skulle sägas till mig, vissa dagar var bra, de var de dagar som jag inte fick någon kommentar om min vikt.
Jag var inte utan vänner det kan jag inte säga, men jag hade bara en riktig vän. En vän jag kunde dela allt med, en vän som räddade mitt liv, Hanna C. Utan henne hade jag aldrig klarat mig igenom högstadiet.
En annan vän som jag har gått igenom mycket med är Hanna s , vi har haft våra motgångar men vi har alltid hittat tillbaka till varadra.
Utanför skolan så hade jag väl inte det bästa sällskapet , vilket gjorde att min relation med min mamma och mina syskon hamnade i kläm.  Jag kände mig alltid utanför hemma, eftersom att mina syskon är så mycket äldre än mig och hade kommit mycket längre fram i livet än vad jag hade.  Har fått en känsla av att de alltid försökt att se efter mig, kanske för att jag är yngst.  Men i allafall högstadietiden satte sina spår och orden sitter fortfarande kvar långt inne. 
Det som hjälpte mig igenom allt var min första kärlek ... Andreas.
Han var den första som verkligen fick mig att känna mig vacker, att jag dög.  Han var den första som verkligen fanns där för mig.  Och det ändrade allt, det ändrade mig. 
 
När jag började i svenljunga, så fick jag bättre självförtroende, för människorna där var annulunda, det dömde en inte om man inte var sminkad en dag utan tvärt om , folk undrade varför man sminkade sig.  Och det fick mig att inse att jag var väldigt besatt av mitt utseende speciellt av smink..
 
 
 

Nu orkar jag inte skriva mer. natti

Som luft

Aldrig innan har jag kännt mig så meningslös, oattraktiv, ful , äcklig , tjock som jag har gjort idag.
Aldrig har jag sett på mig själv så genomskinlig som idag, som luft.
Känslan innuti går inte att beskriva med ord, det river , svider och värker på insidan,
Att ord som en gång sårat så mycket fortfarande kan såra, hur kan ord såra mer än ett slag?
Jag kan inte längre springa från känslan som jag gjort i så många år, jag måste våga stå kvar och möta orden, visa att de har fel. 
Men jag orkar inte , jag orkar inte ta den kampen, jag orkar inte vara så stark och visa hur det igentligen är.
Jag ler och folk ser inte hur det är på innsidan, jag har inga tårar kvar att gråta , jag bara stänger in mig i min bubbla och visar min fasad för omvärlden.
Fasaden visar det glada , något runda , dockliknade annsiktet som alltid bär ett leende.
 
Jag kan inte förstå  hur det kan vara så svårt att vara lycklig, varför kan jag inte inse att jag är bra själv , utan någon annan vid min sida som lyfter upp mig.  Jag får inte vara rädd för att falla ensam. Jag är rädd för att fastna här, i min bubbla, jag vill inte vara rädd för att kämpa mig upp igen , jag vill inte vara rädd för att våga vara stark.
 
I will never back down again , i won´t let them see me cry .
I will stand strong and never look back, why do i always look back?

Wild One

Hey I herd you were a wild one, oh oh oh.. Show me how you do.. !
 
 
Julafton har varit riktigt mysigt,Började med att se på det sista avsnittet av julkalendern, lite sorligt faktiskt, Greveholm <3 Sen fick vi över till  min moster och åt julmat, även om jag bara äter ägg och lax typ. Efter maten så såg vi självklart på Kalle Ankas Jul , det är ett måste iaf för våran familj, så självklart blev det en besvikelse när vissa av dockorna hos tomten var bortklippta.  Men iaf,  till kalle så åt vi massa julgodis som min moster bakat, de måste vara det bästa med julen allt gott julgodis och julmusten såklart !
Sen öppnade dom sina julklappar, efter det så belv de ostkaka och grädde till efterrätt, ja massa flötmat och är fortfarande mätt.  Sen gick jag och mamma hem med doris, då det var sjukt varmt med  allt folk, sen mådde inte jag så bra. När jag och mamma kom hem så la jag mig i soffan med doris och myste. Var helt sjukt trött, kan inte förstå detta.. 
Sen kom mina syskon hem och då var det dax för julklappsutdelning, måste säga att jag är otroligt nöjd med mina julklappar i år, fick bara saker som jag ville ha.. sånt gillas.
Självklart så fick doris lite julklappar med, det är hennes första jul med oss, hon skötte sig så bra idag, är väldigt stolt över henne, även om det var mycket folk och två katter så lyssnade hon och var lugn hela tiden, min fina lilla tjej.
 
Kvällen ska nu avslutas med lite skönthetsvård för mig själv, sen ska jag sova i mitt nya nattlinne (a)
Imorgon blir också en lång dag, av fix, fest och massa skratt förhoppningsvis.
 
Puss och God Jul !

God Jul eller nått

I fredags fick jag lite smått panik eftersom att jag provade alla mina klänningar och ingen passade då mina bröst har växt en aning.. Så i lördags så åkte jag til stan och panikshoppade och hittade en svart klänning, som jag är väldigt nöjd med. Sen åkte vi och handlade mat och på kvällen så kollade vi på Astid Lindgrens jul, väldigt mysigt och gav väldigt mycket julkänsla.
Idag har jag gjort lite skönhetsbehandlig på mig själv, hårinpackinig, ansiktsmask och målat naglarna.
Sen var vi och hälsade på min goa mormor, väldigt söt är hon när hon sitter och pratar om helt olika saker, hon mår bra iaf och det är det viktigaste. 
Sen när vi kom hem så kom jessica hit och pysslade om min systers hår, sen åt vi mat och sen blev det bingolottospel, det var väldigt mysigt.

Imorgon ska vi gå till min moster för att äta julmat och umgås , som vi brukar göra varje jul. Väldigt mysigt är det faktiskt, men detta året har vi lilla doris med oss.  Jag tycker verkligen om julafton det för verkligen familjen tillsammans det är inte ofta vi är alla samlade. 
 
Nu ska jag mysa lite med familjen sen ska jag sova, för imorgon blir det en tidig morgon :)

The fight with myself

Varför är det så svårt att tillåta sig själv att vara glad över något man själv har åstakommit?
Jag förstår inte varför denna prestations ångest alltid ligger och trycker i bakhuvudet, jag har gjort mycket denna veckan som jag borde vara stolt över , och känna mig lycklig.
Jag har människor runt omkring mig som hela tiden säger bra saker om mig, men så fort det kommer en lite kommentar som inte är så bra så tar jag åt mig det istället. Varför är det alltid så?
som tillexempel så får jag alltid höra av folk i stallet att de ser en sån skillnad på bettan, och jag vill ta åt mig det, för det är jättekul att de tycker det, men jag vill inte tro att det är pga min ridning. Men jag antar att det är det.. 
 
Nej från och med nu så ska jag försöka skita i vad alla andra tycker, men varför är det inte lika lätt att göra det som det är att säga det?
Jag har sagt det så många gånger, och utåt så kanske det inte verkar som om jag bryr mig, men jag har en hård yta, det har jag alltid haft,  men under den ytan så ligger orden och trycker och skaver, som ett öppet sår.
Men nu är det ta mig fan sista gången jag bara säger det, jag ska vara stolt över mig själv och det jag åtstakommer på eller av hästryggen !
 
Dagen har varit bra annars,  har badad doris helt sjukt hur en hund kan gilla att bli badad så mycket som hon gör,  men fin blev hon, så nu är hon också julfin min goa tjej.
var även ute på en långpromenad med jessica , det var riktigt mysigt faktiskt, gick runt halva stan typ. Det är så mycket lättare att vara ute och gå om man har någon att prata med.
Jag har varit väldigt duktig idag, har dammsugit hela lägenheten, jag vet inte illa ;)
Avslutade dagen med att göra lite julgodis, väldigt mysigt måste jag säga.
 

Imorgon ska jag och mamma julhandla lite, och gå på stan en sväng, sen kommer mina syskon hem ska också  bli väldigt trevligt.
Puss !

I'm alive

Wooho idag är det en bra dag, för idag så fick jag veta att jag har blivit antagen till mina kurser som jag valt, så nu börjar jag att plugga i januari och det ska bli otroligt roligt.
Har även pratat med min fina Mailn som kommer hem på torsdag och på juldagen så blir det utgång med henne och Emma, det kommer bli så sjukt roligt och välbehövligt.
Var i stan med mamma idag och köpte julklapp till min söta mormor, var väldigt länge sen jag var och träffade henne. Men det var väldigt mysigt att spendera lite tid med mamma.

Imorgon ska jag städa här hemma lite , så vi kan ta upp granen och pynta den så det blir julstämmning på riktigt.
Ska dessutom julbada hunden imorgon, så hon blir jul fin hon också.
Jag tycker verkligen att det ska bi mysigt med jul och att hela familjen är samlad, det händer ju inte så ofta.
 
Nu ska jag gosa ner mig med hunden :)
 
Puss!

Happy ?

Helgen har varit bra, kall men bra.
jag har mått helt okej faktiskt, det var skönt att tina kom hit så jag fick skratta lite.
I fredags så var jag och tina ute på en krogrunda typ .. xD Det var roligt att göra något spontant för en gång skull, jag är alltid så planerad, planerar allt i minsta detalj .
Lördagen så var vi typ in snöade så jag kom inte iväg till stallet , så jag umgicks med min mamma och var ute på långpromenad med hunden, hon älskar verkligen snön, helt galen i snödrivorna.. :P
Söndagen blev en långdag i stallet det var väldigt mysigt och väl behövligt.
Jag blir allt mer kär i den lilla bushästen :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket, har haft ont i halsen och varit hängig.
har kollat på en massa sex and the city avsnitt, underbar serie.
Pappa skulle fyllt år idag, så  GRATTIS PAPPA <3
 
Veckan är ganska så planerad. mycket att göra nu innan jul.
Längtar lite faktiskt :)
 
Puss!

Här kommer natten

När du kommer, ska jag ta allt som du ger mig
När du går, så vet jag att du snart är igen.
 
Denna dagen har bestått av att smälta begravningen igår.
Sa även hejdå till min syster, men hon kommer hem igen om 10 dagar så det är mysigt :)
Sen har jag och doris gosat i soffan och varit ute och busat i snön, min fina vovve <3
 
Det är helt sjukt hur nära det till jul, det är 12 dagar, det är helt stört verkligen.
Men det är mysigt, jag gillar verkligen julen, speciellt när snön ligger vit och nästan glittrar i ljuset av solen.
Och på kvällarna sitter man nerbäddad under filten, och har massa ljus tända och det är bitande kyla ute.
Det är nästan snäppet bättre än sena varma sommarkvällar utan mygg, men bara nästan :)
 
Resten av veckan kommer se ut såhär :
Torsdag: Städa och diska
Fredag: Rida och sen kommer min fina Tina <3
Lördag: Stallet med Tina :) <3
Söndag: Uteritt med Elin och Lilleman sen blir det nog julgranspynt med mamma :)
 

Time to say goodbye

Idag har jag sagt hejdå till min fina farfar, det var en väldigt fin begravning men väldigt känslosam.
Han var en sjögubbe ända ut i fingertopparna. Begravningen började med att de spelade så  skimmnrande var aldrig havet. Och redan då kom de första tårarna. Jag trodde inte att jag skulle bli så känslosam då jag har väldigt svårt att gråta inför folk. Min syster Agneta sjöng håll mitt hjärta och då bröt jag ihop helt. Min fina goa farfar är borta, men minnena finns kvar.  Och vi har varanda, Jag har en fanstiskt fin släkt, men tyvärr så har vi inte så bra kontakt, men jag hoppas att det blir ändring på det nu.
 
Jag vet att han kommer att vaka över mig, han och pappa kommer alltid finnas där när livet blir svårt. Kommer alltid vara närvarande själsligt iallafall.  Tack för allt ni gav och allt ni kommer att ge,
 
 
Puss

Time to move on

Jag tycker det är sjukt tråkigt att jag har tappat kontakten med så många fina männikor från svenljunga.
Jag vet inte om det är mitt fel eller om det är deras fel, eller båda kanske. Jag vet inte , det är väl från båda håll kanske, det är i alla fall väldigt tråkigt.
Men jag antar att livet har nya äventyr och nya människor som kommer förgylla mitt liv.
Så jag antar att jag har kommit till den stunden i livet då det är dax att lämna gymnasiet bakom sig och tydligen männsikorna som fanns där också.
Det känns så konstig bara, att innan så hade man massa människor runt om sig men nu så är det inte alls mycket runt mig. Men sånt är livet antar jag.
 
Dagen har spenderats i stallet, var ute och red i snön var väldigt mysigt.
sen har jag och mamma börjat julpyntat och lagt på juldukarna, börjar få en såndär mysig julkänsla här inne. Massa ljus som är tända och snön ligger vit utanför.  men dock så kommer ju alla dessa jävla förkylningar efter varandra.. det är jävligt irriterade.. men så är det.
Nu ska jag gosa ner mig i sängen med hunden.
 
Puss

Känslor

Kan känslor för en annan människa, som man en gång älskat om man nu kan göra det när man är 15 år. Kan de känslorna fortfarande finnas kvar efter så många år.. jag hoppas det iaf. 
 
På tal om känslor, farfars begravning är snart, på  tisdag närmare bestämnt.
Jag har en stor klump i magen, inte för att jag själv kommer tycka att det är jobbigt det kan jag hantera, men alla människor som är där, det är nog det svåraste jag vet, att se andra människor gråta, speciellt människor som man bryr sig om och har känt hela sitt liv.  Som på Morfars begravning, det jobbigaste av allt var att se mamma så ledsen, jag hade aldrig sett henne gråta innan det, för på pappas begravning var hon så stark för oss , speciellt för mig skulle jag tro eftersom att jag var så liten.
 
Nu kommer ni antagligen tycka att jag är dum i huvudet som säger detta, men jag är väldigt glad över att jag var så liten när pappa dog, att jag inte förstod allt som var runt omkring själva döden, det klart jag undrar varje dag över hur mitt liv skulle se ut om han fortfarande levde, och om han hade varit stolt över mig , men samtidigt är jag glad över att jag inte förstod allt som hände på sjukhuset och vad som pågick här hemma.  Jag har svaga minnen av min pappas sjukdom och det är jag väldigt glad över , för att det är inte så jag vill minnas honom. utan som den roliga, envisa man han var.
 
Och man kan ju tycka att det ska vara lättare att ställa upp för någon som förlorar en närstående nu, bara för att man har gått igenom det själv, men ärligt talat så tror jag inte det, för innerst inne så vet man att inget av det människorna runt en säger, det spelar ingen roll . Det blir bättre med tiden jo det klart att det blir, men inte fan försvinner alla minnen som man har inprintat i huvuvdet..  i början hatar man alla minnen för att man påminns av det man inte har kvar, men ju längre tiden går ju gladare är man över de minnen man har.
 
Puss

Glad tjej

De senaste dagarna har varit helt kanon , det har varit skönt att min bror har varit hemma i helgen igen, roligt att träffa honom mer, nu när vi kommer överrens och inte bråkar varje minut.
Mamma har börjat jobba igen, känns konstigt att hon inte är hemma hela dagarna längre.
 
Jag är en väldigt glad tjej nu mera och det känns bra, det känns mera som mig själv.
Jag hoppas verkligen att denna känslan stannar kvar ett tag, den har varit efterlängtad.
Imorgon ska jag gå till biblioteket och lämna tillbaka några böcker, kanske låna nya..
Ska även gå och handla åt mamma så vi slipper göra det när hon har slutat jobba, eftersom att hon slutar fem .
Jag borde nog diska med, så blir hon glad när hon kommer hem.

Nu ska jag avsluta en bra dag på en mysigt sätt med min goa hund framför tvn.

Pusspuss

Myshelg

Helgen har varit kanon än så länge.
igår var jag först uppe i stallet en sväng, sen hem och fixa lite och på kvällen sen så åkte vi på 40 års fest. Det var en mkt trevlig kväll faktiskt med mycket skratt och god mat och framför allt öppen bar :P
Det var roligt att träffa alla igen, vi ses ju inte så ofta tyvärr.
 
Idag har jag varit hundvakt åt Puma,så vi har varit uppe på berget jag, mamma och hundarna.
Dom tyckte att det var jätteroligt att springa i snön och busa. Sen hjälpte jag mamma och börja pynta lite, imorgon ska vi göra klart resten. Nu ikväll så blir det mys med kex och brieost till sex and the city filmen, den första.
Sen blir det sova tidigt för att imorgon ska jag vara i stallet kl 8 för att träffa Elin, vi ska ut och busa i snön med hästarna, ska bli roligt och se hur bettan är i snön , hon är ju pigg annars menar jag, den lilla bushästen :)
 
För övrigt har jag mått riktigt bra dessa dagarna faktiskt, har sökt in till skolan nu , så ska bara lämna in mina gymnasiebetyg. Ska bli roligt att börja plugga igen och inte bara gå hemma och inte göra något alls.
 
Nu ska jag mysa, pusspuss