Back again

Jag vet att jag har varit sjukt dålig på att blogga, men nu känner jag att det är dax att ta tag i bloggandet igen.
Sedan jag skrev senast har det hänt ganska mkt, jag har skaffat gymkort på atlantica och börjat träna där änså länge har jag bara varit på Shabam som är en typ av träningsdans klass och varit på gymmet, men det finns massa olika träningsformer som jag vill testa :)
Sen har Bettan Cor travhästen som jag red lämnat stallet och blivit avlessto, känns som det var bäst för henne då det inte alls funkade i ridningen vilket själklart var tråkigt då hon var en fantstisk häst när det gick som man ville.

Skolan går bra, det har varit sjukt mkt just nu, så det är därför jag inte har hunnit att blogga alls nu. Men det ska bli ändring på det nu. Hoppas ni har
haft en bra påsk och våren kommer snart!
Puss!


Svenljunga

I måndags så åkte jag ner till svenljunga för att hälsa på kompisar som fortfarande går kvar. Det var väldigt roligt att träffas igen eftersom att det var i november senast.
Det var riktigt skönt att komma bort lite men det var ändå jobbigt att lämna lilla Doris hemma, som tur är har jag en snäll mamma som tar hand om henne åt mig så jag kan åka bort ibland.

Idag har iaf inte gjort ett skit, åkte från svenljunga vid 8 i morse så jag var hemma runt 10 tiden, då la jag mig och sov och gosa med doris ett par timmar, ddet var välbehövlig sömn eftersom att jag mår illa, ont i huvudet, ont i halsen och feber.. Oh ja väldigt roligt.
Hoppas det går över till helgen så jag kan åka upp till stallet lite. 

Nej nu ska jag sova.. igen haha Natti