Träningsverk, plugg,städ

Hade första träningen i måndags, det var riktigt roligt. Det var typ blandat fys och boxträning och jag har nog aldrig haft så ont i kroppen som jag har haft dom här dagarna.. helt sjukt. Men som sagt väldigt roligt.
Tanken är väl at
t jag ska träna tisdag,torsdag och någon söndag, eftersom att söndag är stalldag igentligen.
Det ska bli riktigt roligt att komma igång ordentligt. 

Nu har skolan kommit igång ordentligt och det märks, har helt plötsligt läxor att göra igen, haha känns lite ovan och har väl inte riktigt kommit in i det där med att plugga på hemma plan än , men det kommer väl antar jag. Har snart skrivit färdigt mitt första religionsarbete, imorgon ska jag lämna in ett mattehäfte och innan fredag ska jag ha lämnat in mitt engelska arbete,  som tur är det inte så mycket att skriva så det går ganska så fort , dessutom är det bara första inlämningen vi kommer få tillbaka den och chans att ändra den innan betyg sätts.

Idag (Onsdag) så har jag börjat att städa mitt rum , haha det kommer ta ett par dagar,  men nu ska lägga lite tid på det i helgen,  ska försöka hinna rida så mkt som möjligt.  Men just nu får pluggandet komma först.
Nu taggar jag inför en långdag i skolan imorgon, åh vad härligt.

Träning

Nu är det så  att jag har fått för mig att börja träna...  och nej inte på  gym utan boxning/mma.. 
Haha så ligger det till.. 
det är mest för att få en regelbunden och mångsidig träning.
Börjar på måndag :D

Dag 11

Betydelsen bakom bloggnamnet alltså .
Jo det är så här att jag har alltid blivit tagen för en dum blondin, detta var när jag var blond och gick i högstadiet.  Jag Kände mig alltid vilsen, ingen stans att passa in, och jag är inte dirket dum det är bara så  att jag inte vågar att svara på saker öppet i klassrumet, har alltid varit så men på prov har jag nästan alltid skrivit bra samma på inlämningar.
Så där av namnet The lost barbie.

Dag 10

Min värsta ovana alltså..
ja vad kan det vara, tror nog att det är att jag är så lättretlig, har väldigt kort stubin och blir arg för minsta lilla. Vilket inte alltid är så bra, har väl överlag ett hettsigt temperament. Höhöhö 

Sleepyday

Idag har jag bara legat i soffan / Sängen och sovit . Har pillat i mig en macka och varit ute med hunden. Men mer änså har det inte blivit. Har varit trött och frusen hela dagen, men har inte mått illa så det är väl bra antar jag. Nu har jag precis ätit riktig mat, var sjukt hungrig men har inte vågat äta förens nu, och det verkar som om jag får behålla detta med , blev mkt piggare nu efter maten.
Så imorgon blir det upp till skolan en sväng, ska plugga lite matte med josefin är tanken, ska försöka gå till biblioteket med. 
Sen får jag se om jag rider imorgon eller inte..  beror på hur jag känner mig.
Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan resten av kvällen :)

Matförgiftning

Tror att jag och mamma har blivit matförgiftade, både hon och jag hade kräftor i salladerna som vi åt idag. Nu ligger båda med illamående och feber fast i undertemp. Nice!
Underbart med heldag i skolan imorgon..

Dag 9

Något som jag ser fram emot alltså ..
Sommaren , ska bli himla roligt, har finfina hästar att rida och bästa elin att busa med i stallet. Ska bli riktig roligt :)

Idag har jag varit i skolan,  hade matte bara så det var rätt gött.  Sen åkte jag till stallet och myste med JD :)

Dag 8

Detta blogg inlägget ska tydligen handla om vad jag har gjort idag.
Idag har jag först varit ute på långprommend med vovven, hon fick springa lite lös i parken och busa med bollen, hon tycker det är så himla roligt med snön. Hon har börjat lyssna så himla mycket bättre nu , hon tycker det så himla roligt att vara ute och träna lydnad och inkallning.  Efter långpromenade så gick vi in och gosade lite, sen fixade jag mig, åt och kissade doris. 
Sen gick jag till skolan,  hade bara engelska idag, rätt skönt faktiskt :)

Sen var jag ute med hunden när jag kom hem vid halv 3 tiden, sen myste vi i soffan bara tills mamma kom hem. då gick vi ner till ica och handlade lite, och nu sitter jag i soffan och väntar på att idrottsgalan ska börja :)

Dag 7

Det jag köpte sist var nog antagligen godis. Men det senaste klädesplagget jag köpte var en svart klänning från vero moda. Helt underbar klänning att ha på sig.
Och samma dag så köpte jag ett par lila strumpbyxor, glansiga typ. 
Haha så är det, nu blir det sagan om ringen :D

6 - min outfit idag

Idag bestog min outfit av : Svarta Jeans från Cubus, Svart linne från gina tricot, Min studenttröja (underbart skön)
Mina puma skor och min skinnjacka.. det var väldigt kallt med skinnjacka idag kan jag meddela..  inget att rekomendera i sönstorm !


Nu blir det stallet , Puss!

Lång dag

Idag var det en hemskt lång dag i skolan, tyvärrr kommer varje torsdag se ut så,  men jag ska väl inte klaga jag har ett väldigt bra schema..
Måndag : Engelska 12.45-14.30
Tisdag: Matte 8.15 - 10.15
Onsdag
: Ledig
Torsdag: Matte 8.15-10.00 , Engelska 10.15-12.00 och sist Naturkunskap 12.30-16.00
Fredag: Ledig
Dock är det väldigt tungt att ha naturkunskap så länge, då det är ett ganska så tungt ämne som kräver mycket tankeställningar och koncentration.
Läser ju som sagt två kurser på distans, så jag kommer bara vara i skolan några gånger för att skriva prov och stämma av hur arbetet går typ.

Imorgon så har jag kursstart i histiorian som är en av kurserna som jag läser på distans,den andra är religion och den läser jag över internet så kommer bara gå till skolan för att skriva slutprov. Och den första religionsuppgiften får jag imorgon. Ska bli roligt då  historia och religion är de ämenena som jag ser fram emot mest att läsa.

Ska även försöka parlla mig ut till stallet imorgon, blir dock inget seriöst ridpass ,ska nog bara skritta en sväng eller i paddocken, då jag har haft en sträckning i ryggen.. eller jag har väl fortfarande men vägrar att inse det.. :P

Nu ska jag sova, natti alla fina!

dag5 - Något jag saknar

Något som jag saknar är min barndom,  eller rättare sagt min pappa som gick bort när jag var sju år.
Jag är otroligt glad över den lilla tid som jag fick med honom. jag kan se mycket från honom i mig själv.
Sen vill jag tacka min mamma som har gjort allt för att jag och mina syskon ska ha det så bra som möjligt och jag vet inte om jag hade klarat av att vara lika stark som hon var under den tiden.  Tack mamma !


Pappa <3

Dag 4

En stad jag gillar.. ja du det måste nog ändå bli göteborg, även om jag inte gillar storstäder så  älskar jag ändå göteborg, det är mysigt på något sätt. Sen har jag många bra minnen från staden.. hihi :)

Beautiful Disaster

Jag har fastnat för Kelly Clarksons Beautiful disaster, har kommit fram till att texten är väldigt fin, och låt titeln passar in väldigt bra på mycket som har hänt i mitt liv..
Men kanske mest på mig själv, jag kan inte riktigt för klara hur jag menar, men typ att jag har alltid haft dåligt självförtroende, och har alltid sett mig själv som tjock och väldigt oattraktiv. Men jag har börjat att förstå att det är mest i mitt huvud som det är så.. jag är nog ganska mycket som en vacker katastrof. 

Dag 3

En tidning jag läser mycket är väl SOLO och Ridsport.
Orkar inte lägga upp några bilder på  tidningarna..xD

Första skoldagen

Idag var det min första skoldag, började med matte.. haha
Det var en liten kalss och läraren verkade bra, jag hade lite tur för en jag känner från högstadietiden går samma kurs, så det var väldigt roligt. Nu är det bara att köpa en mattebok sen är jag redo att ta mig ann denna kursen.
På torsdag så är det dax för skolan igen, först matte 08.15 - 10.00 , sen Engelska 10.15 -12.00 och sen avslutas dagen med Naturkunskap 12.30 - 16.15 så det blir en lång dag i skolan, roligt faktiskt :)

Nu ska gosa med hunden och njuta av att jag är ledig imorgon :)

fixdag

Har fixat lite inför skolstarten imorgon, känns både roligt men lite nervöst..
Imorgon börjar allvaret, första lektionen är matte.. känns bra haha.  Men det är mest information och sånt imorgon om hur kursen kommer vara upplagd och böcker, dock kommer jag typ gå vilse haha .. får väl se hur det går.
Haha , har inte så mkt annat att skriva.. roligt inlägg känner jag, haha.
Nu ska jag äta , duscha, mysa med vovven sen sova :)

Puss!

Dag 2

En bild på mitt hår.. hittade ingen annan xD

Dag 1

Detta är en bild som jag tog idag på söta Gand efter ridturen. <3

Lista

Dag 1 - En bild från idag
Dag 2 - En bild av ditt hår
Dag 3 - En tidning du läser
Dag 4- Din favorit stad
Dag 5- Något du saknar
Dag 6 -Din Outfit idag
Dag 7- Vad köpte du sist
Dag 8 - Vad har du gjort idag
Dag 9 - Något du ser framemot, varför?
Dag 10-Din värsta ovana
Dag 11- Meningen bakom bloggnamnet
Dag 12-Smink du använder
Dag 13- Kändisar du är "Kär" i
Dag 14 -Vad du åt till middag idag
Dag 15-Tio saker du vill
Dag 16 -En bild på dig för ett år sen
Dag 17- Artist du gillar (Kvinna)
Dag 18 - Artist du gillar (man)
Dag 19-Den tionde bilden på bloggen
Dag 20- De tre låtarna du aldrig tröttnar på
Dag 21-En plats du vill till just nu
Dag 22-En tvserie som du älskar
Dag 23-En bild av dig själv idag
Dag 24-Din plånbok
Dag 25-Din kamera
Dag 26-En outfitbild du älskar
Dag 27-En bild av dig skrattandes
Dag 28-Något du inte kan lämna hemmet utan
Dag 29-Din favoritblogg
Dag 30- En maträtt du älskar




Soffläge

Sen jag kom hem från stallet så har det varit soffläge som har gällt och så kommer det vara resten av källen förutom när jag ska ut med doris..:P
Har dock ett problem, kan inte välja vad jag ska se på ikväll.. det är massa bra filmer. 
Arn, Sagan om de två tornen och Mamma Mia ..  jobbigt beslut att ta.

 
Har inte så mycket att skriva om..  så jag ska nog göra som min vän elin och följa en lista., haha xD

Plugghäst

Nu är det snart dax för att sätta igång hjärnan igen efter 6 månaders vila.  Börjar att plugga igen nästa vecka. Ska bli riktigt roligt faktiskt, ser framemot det, att ta fram mina plugghästtakter igen.
Tycker det är väldigt kul att plugga och skriva arbeten,av någon konstig anledning.

Jag mår riktigt bra nu faktiskt, känns skönt att känna sig lite lättare på insidan.
Var hos min kurator idag,  hon tyckte att vi skulle minska antalet samtal eftersom att jag har gjort sånna fram steg i mitt tankesätt, känns riktgt roligt att höra det.  Och jag känner det själv, att jag tänker på ett annat sätt och bryr mig inte lika mycket om vad andra tycker utan mer på att jag ska må bra och inte gå och anpassa mig efter andra hela tiden.


2012

Tänkte sammanfatta 2012 i detta blogginlägg.
 
Året började bra,, jag var kär och allt flöt på i skolan men sen så hände något under årets gång.
Jag började tveka på mig själv och kände att pressen från andra runt omkring mig och jag började må sämre och stängde ute mina nära.  Det ledde till att min relation som jag var i då gick sönder, jag var väldigt psykiskt instabil och jag mådde väldigt dåligt under en längre period. Det blev lättare när jag fick hjälp av min kurator som jag började prata med. Och sen att jag hade doris hjälpte otroligt mycket, för då var jag tvungen att gå utanför dörren och inte ligga instängd.
Sen i augusti så¨började jag rida denna underbara travaren, som har gett mig så otroligt mycket. Det klart att man får baksalg och mår dåligt men det händer alla.
Jag har fått väldigt mycket bättre självförtroende tack vare allt fint jag har fått höra av Thomas som äger bettan.
Nu mår jag så bra att jag till och med ska börja plugga igen, vilket jag inte trodde att jag skulle kunna göra på ett bra tag.
Men det ska bli väldigt roligt att börja plugga igen.
 
Så överlag så har 2012 varit ett bra men tufft år, och tydligen enligt spådamerna på tv så är 2013 vågens år så vi får väl hoppas på det :)