Shine like the sun

Det har varit så underbart väder nu ett par dagar så jag har inte haft lust till att blogga. Men jag passar väl på nu på kvällen. Har även haft massa i skolan.
Denna veckan har börjat riktigt bra faktiskt , i måndags så hade jag engelska i skolan sen var jag ute i stallet och red fina lilleman runt travbanan ett par varv sen longerade jag JD i paddocken , vilket var välbehövligt då hon var väldigt pigg. Sen pluggade jag på kvällen och lämnade in 2 arbeten.
Igår så började jag dagen med en fanastikst ridtur på JD runt travbanan med trevligt sällskap och fanastiskt väder. Sen pluggade jag och skrev färdigt ett arbete och läste tre kapitel i en bok jag ska skriva om.  Sen gjorde jag fotbad och filade fötterna och naglarna på kvällen.
 
Idag så  har jag pluggat en hel del . är halvfärdig med det muntliga arbetet jag ska göra i engelskan, har börjat skriva på ett arbete i naturkunskapen, sen har jag även räknat 4 sidor i matteboken. Sen var jag på en långpromenad med hunden sen städade jag mitt rum.  Nu ska jag duscha , noppra ögonbryna sen sova.

Imorgon blir det skolan på förmiddagen, sen ska jag hem och diska och skriva färdigt min muntliga presentation. Sen ska jag göra ansisktsmask och mysa med hunden på kvällen.

På fredag ska jag forstätta med mitt naturkunskapsarbete, sen ska jag gå till biblioteket och låna en bok som jag ska läsa i historian. Sen ska jag till stan med mamma och sen på kvällen ska jag färga håret ska bli roligt att bli röhårig på riktigt igen haha.
 
På lördag ska jag åka till stallet och rida JD, sen ska jag packa lite inför min tripp till svenljunga ska bli riktigt roligt.
 
På söndag ska jag packa det sista, duscha , göra hårinpackning och greja :D

Yeees!

Jag är så jävla glad för jag skrev bra på mitt naturkunskap b prov!
YEEEEEEY!
och sen ska jag snart åka ner till Svenljunga snart om typ två veckor och träffa massa saknade människor!
 
Puss!
 

Time for a change

Jag är trött på att alltid vara den som försöker hålla kontakten med folk men nu orkar jag inte mer seriöst. Det är upp till dom nu.
Jag har även kommit in i träningen nu vilket känns väldigt roligt, och jag känner verkligen för att träna och ändra på min vardag till det bättre.
I helgen blev det inget stall för min del då jag hade en liten streckning i vaden.
Men jag har passat på att borsta och trimma hunden nu när jag inte har haft annat för mig.  Och ska jag vara ärlig så var det skönt att bara vara hemma, men det klart att man längtar tillbaka till dom små liven :)
 
och en fråga, Ska jag ha kvar håret rött eller ska jag färga det nån annan färg?

Uncover

Ni kommer aldrig få veta, vad jag känner.
Känslor för en skepnad som ni aldrig kommer få veta dens namn.
Han finns där hela tiden i mitt huvud, vad jag än gör.
Ni kommer aldrig få veta min skepnads namn.
 
Nobody sees- Nobody knows
We are a secret - Can't be exposed
That's how it is - That's how it goes
Far form the others
Close to each other
That's when we uncover.

Shine bright like a dimond

We arw beautiful like dimonds in the sky.
Dålig uppdatering jag vet, skäms på mig!
Jag har haft mkt att göra i skolan och så, men efter denna veckan så lugnar det ner sig lite och då lovar jag att bli bättre på att skriva inlägg.
 
Jag har fått Rihannas låt Dimonds på hjärnan det är enda anledningen att jag har det som rubrik idag, rätt kass låt med en bra text, vilket det brukar vara med musik nu förtiden. 

Har haft en mkt bra dag faktiskt och jag tror att jag skiner lite extra nu (a)
 

Breakdown and cry

Life gets hard sometimes. och just idag så blev det så.
Jag orkade inte hålla emot längre, det har legat och gnagt inne länge men jag har bara gått på som vanligt, som jag alltid gör, även om jag vet att det är bättre att släppa ut det direkt.  Men jag har gått och hoppats på att det ska bli bättre.
Det är bettan det gäller, denna underbara häst som jag rider.
Jag är verkligen fäst vid henne,även om kan driva mig till vansinne vissa dagar så älskar jag henne på något konstigt sätt som bara hästmänniskor förstår.
Dels tanken på att hon åker om ett par månader , den finns där hela tiden. Och under den tiden hon är kvar så vill jag göra så bra jobb med henne så möjligt, men vissa dagar går det inte att sitta på henne. Hon har antagligen något som stör henne när man ska samla henne i traven, för det är då hon reagerar och reser sig.  Men vissa dagar är det inget alls ,då går det jättebra och hon är jättefin att rida, tyvärr har det varit mer sällan nu när det har varit så kallt. Och jag vill inte att hon ska åka och att de sista minnena jag har med henne är tråkiga stunder. Jag kollade på bilder från i höstas och då var det en helt annan häst. Hon var kanonfin att rida då, och jag vill bara hitta tillbaka till den känslan.

<3

Pluggtime

Jag vet att jag har varit jävligt dålig på att updattera på senaste.. har varit ganska mkt i skolan nu , sen tränar jag ju två gånger i veckan med. haha fullt upp.
Helgen har varit bra, tog det mest lugnt och i går var jag i stallet och red gand, annars så gjorde jag inte så mkt, kollade på melodifestivalen såklart.

Denna veckan kommer mest att bestå av plugg haha roligt värre.

Måndag: Läsa engelska bok, skriva färdigt mitt engelska arbete. Åka till stallet och rida JD.

Tisdag: Matte först,  plugga engelska , Åka till stallet och sen träna på kvällen.

Onsdag: Skriva religionsarbete,plugga naturkunskap och börja med min massmedia presentation. Träna på kvällen

Torsdag: Heldag i skolan, skriva på mitt massmedia arbete.

Fredag: Skriva på mitt massmediaarbete. Kanske stallet

Lördag: Skriva på mitt massmediaarbete, Kanske stallet

Söndag: Stallet och trimma vovve
 
Massa plugg som sagt, men det är roligt faktiskt, men det massmediaarbetet i engelskan ser jag verkligen inte framemot då vi ska ha en muntlig presentation., vilket inte är min starka sida, jag hatar verkligen att prata inför folk. Sen har jag dessutom prov i Naturkunskap samma vecka..  väldigt roligt.