Mys

Idag så började dagen med att åka till stan för att inhandla lite grejer till morgondagens festligheter, sen till willys för att handla lite smått och gott, efter det åkte vi hem för att färga mitt hår som blev lite halvt misslyckat då det inte alls blev som jag ville, men ska bleka det lite i taget nu ist, så ska lägga i en till färg imorgon på förmiddagen.

Sen så bar det av till skövde med Mamma, syster och jessica.
Först blev det lite god mat på en restursang, jag åt den godaste räkmakan jag smakat någonsin, den var helt sanslöst god verkligen. Sen gick vi och hämtade biljetterna till filmen efter det gick vi till en park och tjötade tills det var dax att gå tillbaka till bion, och vi såg den nya wolverine filmen, och herregud vad bra den var, rekomenderas verkligen ! Speciellt om man är ett fan av x-men filmerna, och det blir ju inte sämre av att Hugh Jackman är nått så jävulskt snygg !

Sen åkte vi hem , och då träffade jag några från svenljunga som har kommit hit för cruisingen imorgon, var riktigt roligt att ses.
Nu ligger jag i sängen och ska nana lite, känner att det blir en lång dag imorgon, och jag ska möta mina fina flickor vid stationen kl 14 , jag längtar verkligen mega mkt.  Nu sova.. Puss!

 

Sova..

Det där med att sova på nätterna går sådär måste jag säga..

Torsdag

Idag har jag städat, jag har till och med dammat mitt rum för att mina fina ska komma. Min kära vän moa kommer i helgen med :D
Sen när jag städat färdigt så var det dax att gå och möta systern min vid tåget, hon kom från malmö idag.
När vi kom hem var det dax för klippning, Jessica kom hit och klippte mig.
Jag klippte inte så mkt, bara toppade lite och klippte upp det lite för att få lite mera frisyr av det hela, jag är jättenöjd med resultatet. Imorgon blir det färgning av håret, är lite små nervös faktiskt , men det ska bli skönt att pröva nått nytt, ska även städa klart det sista imorgon, och på kvällen ska jag,mamma,syster och jessica åka till skövde för att först äta och sen gå på den nya Wolverine filmen, det ska bli riktigt roligt faktiskt :)
En bild på håret :D

 
 

Hundbad

 

Längtar!

På lördag kommer mina underbara vänner hit, och vi ska partaja lite och det spritter i hela kroppen på mig så mkt längtar jag.. dels för att det är crusing och för att det är så länge sen som vi gjorde nått sånt här ihop, jag och emma festade senast ihop på juldagen.. jag och emelie .. dagen innan min student för ett årsen.. så ja det ska bli riktigt roligt ! Åh vad glad jag är :D
Var bara tvungen att skriva ett inlägg om det haha xD Jag älskar mina fina vänner! <3
 <3
 

slappdag

Idag har jag inte gjort så mkt, har mest tagit det lugnt, har påbörjat städningen av mitt rum och har börjat lägga i ordning min systers kläder, sen åkte jag med martina till stallet en sväng och vi gjorde lite ledarskapsövningar med en boll och en bilmatta, gick väldigt bra faktiskt.

Nu har jag bestämt mig för att färga håret, och detta ska ske på fredag.
Färgen kommer bli ljust brun / mörk blond.. jag hoppas verkligen att det blir bra.. haha är lite smått nervös över färgningen som vanligt såklart .. xD

 Ungefär denna färgen blir det förhoppningsvis  xD

Ramsvik

Här kommer några bilder från kusten
 

Sommar <3

 
 

Veckoplanering

Dax att skriva min veckoplanering då..

Måndag: Sola, måste ju njuta av det fina vädret, Promenera och göra mag och ben övningar. ( Måste komma igång med träningen )
Tisdag: Rida,sola, börja städa mitt rum , får väl se om jag hittar på nått med mamma men inget speciellt planerat.
Onsdag: Fortsätta städa mitt rum , fotbad+ fixa naglarna, Promenera
Tor
sdag:  Klippning,sen skövde för mat och bio med syster,mamma och jessica  :)
Fredag:städa klart allt i mitt rum, börja välja kläder, sola, promenera
Lördag: Fixa massa inför kvällen, mina fina E:N från göteborg kommer hit för att parta på crusingen:D
Söndag: stallet någon gång under dagen .. xD

dålig uppdatering..

Jag har inte uppdaterat sen innan vi åkte till kusten.. vi hade det bra , lägger upp bilder imorgon.
Sen dess har det varit mkt häst, två clinicar har jag varit med och tittat på , och sen har jag ridit mkt själv på fine lille gand :)

Denna veckan som har varit så har jag umgåtts med min syster som har kommit hem hit, vi har tittat på criminal minds hela dagarna xD
Igår var vi i skövde, mamma köpte skor,  vi åkte till bergssjön när vi kom hem och badade hunden, kommer bilder på det med ,sen var jag ute en stund på kvällen.
Idag har jag ridit , sen åkte vi upp till pankasjön och solade och badade en stund, på eftermiddagen åkte jag och syster med jessica upp och gick 7 km på  berget, och nu avslutas dagen i soffan framför tvn :)


Göteborg

Idag har det varit en sån underbar dag !
Jag har träffat tre av mina underbara vänner, Det var så länge sedan vi sågs.
Det kändes som att själen blev hel igen på något sätt, som om att en bit som har saknats satts på plats igen.
Känns helt underbart att känna sig hel igen.

Vi gjorde inte något speciellt, utan bara gick i affärer och pratade skit.
Precis så som det ska vara när man umgås .. och bara är sig själv.. jag har saknat det så mkt.
Jag älskar mina fina vänner jag älskar dom verkligen.
Dock saknar jag fortfarande min pittmalin men som tur är så kommer hon hem snart ! <3

Bjuder på en egobild med.. Nu VD !