Sommaren 2013

Min sommar har inte varit så speciell egentligen.. jag har inte gjort så mkt mest varit hemma i falköping. Men på nått sätt har det varit den bästa sommaren på länge. 
Det har blivit mkt häst i sommar och det är nog det som har gjort att den har varit så bra. Jag har fått vara med på clinicar,tävlingar och vi har ridit till sjön och fikat. Och jag har verkligen hittat en fantastisk liten häst att rida, Underbara Gand !

Min syster har varit hemma en större del av sommaren vilket har varit jätteroligt, jag har saknat att ha henne hemma och det blev helt plötsligt tomt nu när hon inte är här längre.. och det är inte bara jag som tycker det, doris har också tyckt att det har varit  lite konstigt nu.

Avslutade sommaren förra veckan med att åka ner till Svenljunga för att träffa fina vänner,
vilket verkligen var välbehövligt.. jag känner mig på något sätt helare när jag kommer ner dit.. ibland känns det mer hemma än Falköping..

 

Uppdatering.

Jag har inte bloggat sen typ juni eller nått så jag har lite att skriva om antar jag.. 
detta är bara ett inlägg om att jag ska börja blogga igen.. helt onödigt jag vet.  men nästa inlägg ska vara en sammanfattning av sommaren och sen blir det säkert mer än ett inlägg idag / Natt.. har lite att skriva av mig .
Släger med en bild på mig själv så länge. Puss!

 

Onsdagtorsdag

Jag var bara i stallet onsdag och torsdag så det står mer om det i den andra bloggen :)

Ullaredstisdag

I tisdags var vi i ullared, och vilken jävla dag vi valde att åka dit på.
För er som inte vet så slog ullared besöksrekord den dagen, och med det menar jag att det var sjuktmycket folk.  Helt galet var det !
Jag köpte lite häst och hundgrejer, sen till mig själv köpte jag mest träningskläder, sen köpte jag tre leggins och två linnen . Så jag är nöjd med dagen.
Doris hade en kanondag hos Monica och Sigge, hon och Sigge går så bra ihop, och hon trivs bra där, så roligt att hon gör det :)
 

Lördag förra veckan.

Dålig uppdatering jag vet, men iaf detta inlägget är om förra lördagen när det var crusing.
Jag mötte upp emma först vid 2 tiden, vi gick hem och lämnade hennes grejer och började så smått fixa oss, sen kl 4 kom Moa , vi gick och åt direkt när hon kom, pizza såklart.  Efter det så gick vi hem , började dricka och fixade oss färdigt, Sen gick vi ut vid halv 10-10 tiden. Haha och efter det så är det lite suddigt, sen kom vi hem typ haha , roligt hade vi iaf :)
Släger in två bilder med :)