Bodypump

För er som inte vet vad det är så är det en timmes styrkepass med vikter på stång och olika övningar på matta.
Jobbar genom hela kroppen och det är lätt att anpassa efter sin egna förmåga med lätta eller tunga vikter.

Det är verkligen ett pass där man kan verkligen kan pressa sig själv genom och orka mer än vad man tror. Det är så härlig känsla efteråt , hela kroppen är slut.  Och träningsverkligen dagarna efteråt ska vi inte tala om, men det finns ingen bättre känsla. !

Måndag

Började dagen med en långpromenad med doris runt fåraberget, sen sov hon gått medans jag åkte ut till stallet med Monica och Martina.
Idag gjorde vi aktivitetsövningar typ, står mer om det i den andra bloggen: www.denvilsnahastflickan.blogg.se


Nu i eftermiddag så har jag varit och handlat lite, saker som jag behöver ha till helgen nu när mamma ska åka till Norge.
Ska ju även på tävling i helgen så nu har jag köpt lite som jag ska ha med mig.. Nu ska jag snart upp till gymmet för en timmes bodypump, skriver mer om passet när jag kommer hem. 

Puss!

Forget Regret

Om det är något jag lärt mig så är det att jag ska sluta hänga upp mig på saker som går åthelvete, för det är inte själva grejen som händer i sig som får mig att må dåligt utan det är ältandet som gör att klumpen inom mig växer igen. Och det funkar faktiskt .. sen jag började tänka så är allt lite lättare.. det går åthelvete ibland men det gör inte saken bättre att älta det över en längre tid. Det är inte så jag menar att jag inte får vara ledsen för saker, jag menar  mest att man inte ska hänga upp sig på det och bära med sig det hela tiden.. även om det blir lätt så.

Det som har hänt har hänt, man kan inte förändra sitt förslutna bara förbereda sig för framtiden, men viktigast av allt är att leva en dag i taget, utan massa måsten hela tiden.. det är måstena som skapar de onda tankegångarna som leder till stess och ånges. Man måste låta sig själv släppa allt för bara en liten stund och bara koppla bort allt som finns.

Puss!

Broken

In our pain there is healing.

Är det verkligen så .. att själen till slut läker...eller är det så att man lär sig att leva med ärret och fortfarande känner smärtan från såret dåoch då?

Criminal minds

Jag har gillat denna serien sen jag såg den första gången men kom på för några dagar sedan att jag inte ha sett serien från början så jag bestämde mig för att göra det.
Jag måste säga att det är den bästa utav kriminal serierna, det ett helt annat sätt de löser morden på vilket facinerar mig, hur mycket man kan lära om en människa beroende på sättet den väljer att mörda på, och på så sätt lösa mordet.  Jag vet mycket väl att det är en serie men det finns ju faktist beteende vetare på riktigt som jobbar med polisen.  Vi avslöjar så mycket av oss själva med vårat kroppsspråk som
vi inte tänker på, mer än vad våra ord någonsin kommer att säga om oss.

Bara en tankeställare jag fick så här mitt i serien, och för er som inte har sett serien kan jag verkligen rekomendera den :)
Nu ska jag återgår till mitt BAU team !

..........

Jag vet mycket väl att jag inte har uppdaterat flera gånger om dagen som jag hade tänkte göra.. haha jag har liksom fastnat i criminal minds, och idag har jag faktiskt pluggat och varit i stallet med. Och igår var jag i stallet och hade ingen lust att blogga när det var  20 grader och sol.

Imorgon blir det träning på atlantica igen. Först 30 min stuss som är ett ben/rumpa pass och sen 30 min core som är mage och bål. Efter det ska jag även till stallet och rida en sväng, är det bra väder så hoppas jag på att kunna cykla ut som i går (tisdags)  det var riktigt härligt.

Helgen är inte riktigt planerad förutom stallet antagligen både lördag och söndag återstår att se, sen ska jag på shabam på söndag annars har jag inte något speciellt inplanerat.

Kass

Extrem dålig blogguppdatering igen jag är väl medveten om detta, men jag har kännt att jag inte har haft lika stort behov av att skriva av mig , som jag hade innan. Det kan vara för att jag mår bättre nu än vad jag gjorde innan eller för att jag helt enkelt har mer att göra.
Men nu ska jag bli bättre och jag ska börja med att lägga ut en outfit bild varje dag och uppdatera mer efter varje träningspass på gymmet och liknande. Jag vill verkligen ta tag i träningen nu så att det börjar hända lite grejer. Ska även boka in ett pass hos PT på atlanica så hon kan lägga upp pass åt mig som jag kan köra på gymmet.
Men annars ska jag försöka hålla i med shabamen och bodypumpen som jag har börjat med, men även försöka lägga in lite pass på gymmet. Och kombinera det med ridningen som jag gör två tre dagar i veckan , plus promenader med vovven, så ska det nog snart börja synas :)

Annars ser min vecka ut ungefär såhär:

Måndag: 1 timmes promenad med vovven, nationellt prov i engelska, 1 timmes uteritt på berget.

Tisdag: Dagliga promenader med vovven, sen gå/jogga 5 km till stallet,  rida 30-45 min

Onsdag: Gymmet? Dagliga promenader med vovven.

Torsdag: Dagliga promenader med vovven,  gymmet eller en spring tur.

Fredag: oplanerat.

Lördag: Gymmet

Söndag: Stallet och shabam.