Saknade vänner <3

 
 

Hundpyssel

Idag så har jag pysslat om vovven lite, jag har borstat ut alla tovor , klippt ner alla fanor så att dom inte blir så smutsiga..sen så har jag ryckt bort gammal päls på ryggen, med en ryckkniv en sak som är väldigt användbar sak om man har en hund som har en riklig pälsväxt :)

Och nu på kvällen så fick hon sig ett välbehövligt bad och lite föning av pälsen, så nu ser hon ut som en välvårdad hund igen och inte ett träsktroll .. min goa lilla tjej <3
 

Planering

Fredag: Tandläkaren tidigt på morgonen, städa/diska , stallet en sväng.
Lördag: Skövde , städa, börja packa lite lätt, sen mys på kvällen med mamma och jessica :)
Söndag: Packa,rida gand , fixa lite här hemma
Måndag:Fixa lite hemma,lång promenad med doris, sen åka till göteborg för att träffa några fina saknade vänner,  ska bli jävligt roligt.
Tisdag: Stallet och Packa det sista
Onsdag: Åka till hunnebostrand med Martina,Zandra och Ilona
Torsdag:Hunnebostrand
Fredag: Åka Hem

Så ser det ut en vecka framöver , rolig vecka faktiskt :D
Nu ska jag duscha och gå ut med hunden :)

Always Smile

Jag hatar sånna här dagar , när man egentligen bara vill gräva ner sig och inte vakna igen.
Hela kroppen känns tung, till och med huvudet känns helt tungt, ser inget , hör inget, känner inget.
Kroppen är tung och grå medans själen och alla sinnen är tomma, som om det inte vore nått liv alls.
Det enda som får mig att komma ut ur min bubbla är mina älskade djurvänner, det är tur att jag har doris hemma så att jag kommer ut sånna här dagar annars hade jag nog bara legat inne och låtit dagen passera.
Jag är även tacksam över att jag har en häst att rida, en fristad som jag kan släppa allt som finns omkring mig och för en kort stund göra mig lycklig och få mig att känna något igen. Det är samma när jag har doris i knät eller när vi är ute på promenad, hon får mig att glömma allt för en kort stund.


För er som inte har upplev sånna här dagar var glada för det.
Det är nog mkt väl så att ingen har märkt att jag har mått dåligt idag, för att jag alltid bär på min mur, min mur som utåt speglar sig som ett leende som ger omgivningen en falsk rapport om välmående.
Som tur är kommer inte sånna här dagar ofta , men när dom kommer så är det rejält.

Nu ska jag gosa ner mig hos min älskade vovve och hoppas att morgon dagen blir bättre.
Pussnatti !

Lista på snyggaste serieskådespelare

Nummer ett på listan var inget svårt val alls.

1. Ian Somerhalder - Damon Salvatore Vampire Diaries
 
2. Steven R Mcqueen- Jeremy Gilbert Vampire Diaries

3. Chad Michael Murry- Lucas Scott One tree hill

4. Stephen Amell - Oliver Queen Arrow
 
5. James Lafferty- Nathan Scott One tree hill
 

Slapplördag

Idag har familjen malmgren gjort många knop..
Sov länge,även doris, åkte handla lite som vi skulle ha till maten, sen har vi legat här i soffan allihopa.. varit ute med hunden några gånger, men annars inget alls..
Idag åt vi tacos , otroligt intressant att veta vad jag åt idag jag vet.. haha
Men iaf blev det ett glas vin nu på kväll, synd att vädret har varit så dåligt att man inte har kunnat sitta på balkongen och njuta.
Imorgon blir det stallet en sväng på förmiddagen, sen åker syster tillbaka till norge igen, men bara för en kortis, hon kommer snart tillbaka hit vilket jag tycker är mycket bra!
Nu ska jag sova om en litenliten stund. Natti !

 

Midsommar

Igår så  var det midsommar, det hade varit roligt om det hade varit bra väder , men självklart inte..
Jag , Mamma ,Syster och Doris åkte till Läckö en sväng, men på vägen dit så stannade vi hos min äldsta broder i vinninga på lite fika. Roligt att ses , det var ett tag sen vi gjorde det.
Doris hittade även en kanin att jaga runt , haha stackars kaninen höll på att dö av stress.
Sen åkte vi vidare mot Läckö och mot brandomsminnen.
Doris tyckte att det var jätteroligt med allt som hände, massa folk , hundar och nya dofter..

Det var tyvärr mulet , kallt och regnet låg i luften hela tiden.. så det blev inte någon lång tur, utan vi åkte in till Lidköping för att äta lite på donken.. åkte sedan vidare hem mot falköping.. och då var tanken att vi skulle grilla med Marie och Patrick men helt plötsligt så öppnade himlen sig och regnet bara öste ner, så vi lagade köttet i stekpannan i stället, och myste till teven , sen avslutade vi kvällen med en film.
Mysig dag även om vädret inte var kanon.

 
 

Trägårdshäng

Idag har jag spenderat dagen med Monica och Martina , har pratat och pysslat i trädgården och Doris har fått en ny kompis, hon och sigge har lekt hela dagen, dom är så söta ihop dom så vovvarna. Doris har även vågat att hälsa på en kisse idag, min fega lilla vovve.

Imorgon så ska jag städa lite här hemma innan jag går över till martina och fortsätter med trädgården, ska bli roligt. Mycket roligare att hitta på saker än att bara sitta hemma.
Förhoppningsvis ska jag även åka med Martina och hennes syster till Hunnebostrand i två nätter och även lilla doris ska få följa med, det blir i början av juli. Jag hoppas på att jag kan, skulle vara väldigt roligt..!

Nu ska jag gosa ner mig med doris i soffan.. Puss!

RENOVERING

bara så att ni vet om det kan vara lite rörigt. 

Trött

Idag har det varit mycket häst, började dagen med en uteritt på bäsa Gand som var pigg och glad över att få komma ut igen.
Sen åkte jag och mamma först till torget och handlade kanon fina grönsaker, närproducerade dessutom, sen blev det en glass såklart innan det bar vidare till ÖB för att handla på oss massa städgrejer för under mammas semester så ska hela lägenheten storstädas.. roligt.. ehm.
Sen till Willys och handla mat, en hem och vila och käka lite och ladda upp inför ridlektionen..
Mötte upp martina innan vi blev hämtade av elins mamma.. sen bar det av ner till Höckerum.
Sen var det lektionsdax fick rida en kanonfin valack som tydligen ska gå EM i år.. och det är ju inte varje dag man sitter på en sån häst. Och jag har verkligen fått mersmak på westernridningen , det är så himla roligt och ett helt annat tänk och jättekul att lära sig nya saker.

Med andra ord är jag helt slut.. och nu ska jag gosa ner mig brevid hunden på kudden.. hon är go min fina lilla tjej.
Pussnatti !

Veckoplanering

Tisdag: Stallet rida Gand, långpromenad med vovven, pälsvård, rida lektion på westernridskolan.
Onsdag: Ska förska komma ut på en spring tur, pälsvård med vovven och eventuellt ett bad.
Torsdag: Springtur/långpromenad eller gymmet, Städa mitt rum
Fredag: Läcköslott med mamma kanske även syster , grilla på eftermiddagen/kvällen
Lördag: Gymmet, långpromenad med vovven
Söndag: Stallet och rida Gand,

Fett dåligt

Jag vet.. extremt dålig uppdatering.. men det finns en anledning faktiskt..
Jag har varit sjuk.. i två veckor och sen har jag hamnat lite i ett vampyr trans haha,, ja jag vet hur löjligt som helst men just nu är det Vampire Diaries som håller mig vaken på kvällar och nätter.. helt fast i serien.. kan se 8 avsitt på en dag om det skulle vara så haha ..som tur är så är sesongerna ganska många avsnitt .. vilket är väldigt bra för min del..
Men nu ska jag försöka komma igång med träningen igen.. har blivit avstannat nu pga sjukdom .. jag vill verkligen komma igång på riktigt igen, måste bara hitta tillbaka till min motivation som jag hoppas att hitta snarast.

Nu ska jag gosa ner mig med hunden.. Puss !

Feeling Good

I'm feeling good, feeling strong !
All thanks to you , you will never hurt me again!


Jag mår otroligt bra, jag känner mig som värsta superwoman !
Jag har lärt mig nu att jag ska aldrig mer ångra saker som har hänt innan för nu har jag förstått att allt händer av en anledning , så nu ska jag bara leva i nuet och inte tänka tillbaka på vad som kunde varit.. !

Idag har jag inte gjort så mkt, har varit i stallet en sväng , sen grillade vi på kvällen med Marie och Patrick, så roligt för hundarna att springa lösa och busa..  våra goa tjejer !

Imorgon blir det stallet igen, sen får vi se vad som händer :)

Nu mys i soffan och lite fotboll..
Puss !

Också kom regnet

Äntligen kom regnet, vilket var skönt och välbehövligt ...
äntligen blir luften friskare och lättare att andas..

Idag har jag inte gjort speciellt mkt.. va i stallet på morgonen/förmidaggen.. sen dess har jag legat i soffan.. 
Jag ska gå in och duscha om en stund, sen bädda rent i min säng .. sen sova typ .. haha rolig söndag , jo tack jag vet. Men ibland behöver man ha sånna dagar när man inte gör något alls..

Imorgon åker jag som sagt till svenljunga , det ska bli väldigt roligt, förhoppningsvis träffa lite gamla från sin egna klass med, ska bli riktigt skojsigt ..

Nu ska jag ta och göra nått vettigt med timmarna som är kvar på detta dygnet.. Puss!

Sommar

Äntligen har sommaren kommit, finns inget bättre än sol och värme.. snart kan man nog bada för första gången  med för det är redan 11 grader på vissa ställen. Härligt !
Börjar bli lite sommar fin i huden med, den bruna färgen börjar komma fram , man känner sig alltid lite snyggare på sommaren än på vintern , tror att det har mkt med att man bli piggare.

Däremot så har ju träningen hamnat på lite efterkälke denna veckan, har mest blivit promenader , dels för att jag har varit sjuk i maginfluensa och dels för att motivationen har varit lite nere, men nu nästa vecka är jag redo på att köra full ös igen.
På måndag åker jag ner till svenljunga för att titta på balen och minnas tillbaka på härliga minnen.. Det var verkligen kul att få klä upp sig så :)

Idag har jag varit i stallet och ridit , sen åkte jag och mamma upp till berget med doris så hon fick bada lite, efter det så grillade vi med härligt folk och doris busade med puma, nu ligger jag och mamma utslagna i varsin soffa framför en film och doris ligger och snarkar inne i min säng.. min goa lilla vovve <3