Julshopping

Idag har vi varit i skövde och shoppat julklappar och skor till mamma.
Jag är faktiskt helt färdig med mina julklappar nu.. och sen köpte jag ett par nya örhängen som jag är helt kär i , ett par svarta kedjor med nitar i .. jag älskar dom.
Jag har varit och pratat med studievägledaren idag,  vi pratade om vilka kurser jag ska läsa, kommer läsa på heltid och det menas att jag läser 450 poäng samtidig, jag kommer att läsa matte2, historia 2, engelska 6, religion 2 och naturkunskap 2. Sen efter det så ska jag försöka att komma in på göteborgs univeritet och läsa till sjukgymnst.
_______________________________________________________________________________________________
 
Imorgon ska jag till fina lilla hästen och rida en sväng på busan, tråkigt väder bara.. kallt som satan.
Sen ska jag och mamma och stryka dukar och gardiner.
Och fixa lite hemma.
 
På fredag blir det oxå stallet en sväng på morgonen sen ska vi på 40års fest, ska bli riktigt roligt faktiskt..
 

Men nu ska jag dö i soffan med goshunden
Pusspuss

Fixelifix

Idag har jag fixat lite hemma, och trimmat lite på hunden.
Var även en ute på en långprommenad med min fina hund i det regninga vädret..
Det suger verkligen det här jävla vädret, askallt och blött överallt, hunden blir blöt och skitig. Jag tycker att det kan bli vinter och snö nu, det är iaf mysigt. Då kan man sitta under filten med en bok och tända ljus och titta ut genom fönstren och ser frosten på träden. Jag längtar lite till jul faktiskt, det ger någon sorts frid i själen och alla är samlade, hela familjen. Fast samtidigt så påminner det om att pappa inte finns kvar, men ändå känns det som han är närvarande varje jul, att han finns med oss och vakar över oss. Jag tror att han och farfar har frid nu. Jag vet att jag nämner farfar väldigt mkt nu.. men jag kan inte få ut det på annat sätt än att skriva om honom.. och jag känner mig faktiskt mkt gladare efteråt.
Jag har alltid gillat att skriva och har alltid mått bra av det. Jag har alltid lyckats att använda mina egna känslor och erfarenheter i skolaarbeten och sånt.

Är det något speciellt ni undrar över eller vill att jag ska skriva om så skriv det i kommentaren , svarar gärna på frågor :)
 
Jag mår faktiskt bättre och bättre för varje dag som går, själen blir lite lättare för varje dag.
Doris och mamma har varit ett jättestöd och det är jag väldigt tacksam för , annars hade jag grävt ner mig djupare än vad jag har gjort.. och på torsdag ska jag äntligen ut till stallet igen.
Imorgon så ska jag till studievägledaren och prata om mina studier,  ska bli roligt att komma igång igen. Sen åker jag, mamma och jessica till skövde för lite shopping :)
 
Puss!

Sängen

Ligger i sängen och bloggar.
Måste bara säga att det är helt jävla sjukt vad det är kallt. Ska det vara kallt får det väldigt gärna komma snö med.. hatar det jävla regnet.. så jävla tråkigt..
aja nu ska jag sova.
Pussnatti

Bakdag

Idag började dagen med att plocka ner studentgrejerna i källaren och plockade upp julsakerna till nästa helg,
vi valde även gradiner och stjänor till alla rummen.
Efter det så åkte vi upp till fröken lejon för att baka en massa,
Vi bakade vanlijbullar,  kanelbullar , morotskaka och chokladkakor.
Det var väldigt mysigt och väldigt roligt, blev en massa skratt som vanligt.
 
Denna veckan är det helt fullspäckat med saker känns det som, men det känns ändå skönt faktiskt att ha något annat att tänka på hela tiden.
 
Så här ser min vecka ut:
Måndag: fixdag + baka
Tisdag: Fixa lite hemma, trimma hunden och hem till jessica en sväng på kvällen.
Onsdag: Till studievägledaren på förmiddagen sen åker vi till skövde.
Torsdag: Mamma ska till sjukhuset, jag ska förhoppningsvis till stallet en sväng
Fredag: Stallet och sen ska vi på 40 års fest
Lördag: Rida , fixa hemma och trimma hunden.
Söndag: Rida,ta upp adventsakerna.
Puss!

The ligth of my life

Idag har jag mått lite bättre , känner mig lite gladare och lite piggare i kroppen.
Känns skönt.
Idag har jag varit ute och tränat lite med min bushund. Hon är så sjukt duktig, har börjat lyssna på vart enda litet komando och det gör mig faktiskt lite stolt att se resultatet av mitt arbete och min tid som jag har lagt ner på henne. Hon är verkligen en glädjespridare min goa doris, även på de mörkaste dagarna kan hon få mig att le. Nu de här dagarna har hon varit så himla gosig och vill ligga i knät hela tiden. Fina goa doris <3
 
Jag har inte kunnat åka ut till stallet denna veckan då jag har fått en infektion i ögat, så i helgen har jag bara legat hemma, tror att det har ganska mkt att göra med att jag mår dåligt med. Jag behöver att tänka på annat just nu.
Men min kära bror har varit hemma i helgen och vi har faktiskt varit sams hela tiden, inte bråkat en enda gång, tror aldrig att det har hänt innan, Men det var skönt att träffa honom igen faktiskt, det blir lite mera familjekänsla då.
Även om jag och mamma blir bättre och bättre på att prata med varanda, speciellt nu. Och det är väldigt skönt att jag kan dela mina tankar med någon.
 
Puss

Hello darkness my old friend

Verry nice off you to come back again.
 
Jag har gått tillbaka in i mitt skal.
Jag hatar mitt skal, jag vill inte vara här.
Men iaf nu är jag tillbaka till ruta ett.
Jag ser men jag känner inget, jag hör men lyssnar inte.
Jag är tom , trött och ensam i mörkret igen.

Mycket har nog med att farfar gick bort, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag känner inte något.
Förstår ni hur jag menar?
Jag vill gråta men det kommer inga tårar, det är bara som ett stort svart hål.
Igår var jag hos Christina , vi skulle prata om min relation till mina syskon, men jag var bara där i 20 min för jag kunde inte alls vara närvarande, alla tankar åkte bara till farfar.
 
Jag tror det värsta är att han har alltid funnits där som en påminnelse av pappa, dom var sjukt lika i utseende. och nu helt plötsligt är han borta, precis som pappa. Och alla minnena kommer tillbaka från barndomen.
Men dom sitter väl och metar någonstans , förhoppningsvis är morfar med också :)
 
 
_______________________________________________________________________________________________

Mina mardrömmar har kommit tillbaka också.
Nu är det inte längre om mord eller att jag blir mördad, utan nu är det om att jag blir jagad genom en skog ut till ett litet samhälle i en mörk gränd, det är en våldtäckt scen jag drömmer om och om igen, det påminner inte alls om mina egna erfarenheter utan detta är något helt annat, det är flera män som jagar mig. och jag vaknar i panik mitt i natten, tur att jag har min kära hund som kan lunga ner mig.
jag vet inte vad denna drömmen vill säga mig eller vad som menas alls med denna drömmen, men det är en mkt obehaglig dröm och känslan att vakna upp i panik är inte alls det bästa sättet att vakna på kan jag lova..

Goodnight Darkness My Old Friend / Thelostone
 
 

Bettanbus <3

Massa bilder på bettan
 

Gone

Den 21 november påväg ner till svenljunga för att hälsa på.
Helt plötsligt ringer mamma, och säger att farfar är död.

Jag känner hur hela kroppen blir kall och all luft går ur mig..
Min farfar, min goa fina farfar.
Jag åker ner till svenljunga försöker tänka på något annat, men idag när jag satt och kollade på fb och läste min brors blogg, så stog det där svart på vitt att han var borta, jag gjorde allt för att inte bryta ihop.
Och nu sitter jag här och gråter och försöker bearbeta att han är borta.
 
Jag älskar min farfar, men nu får han hälsa på min fina pappa, och nu kan dom meta och tjöta skit ihop.
Åh vad jag saknar att åka i båten på Kollandsö och våran fina röda stuga. Jag saknar till och med lukten av död fisk.
 
Vila i frid och hälsa pappa <3
 
 

Bästa vän <3

 Jag har inte så mkt att skriva om så idag tänkte jag hylla min bästa vän EMMA !
Vi har snart känt varandra i 4 år, helt sjukt va tiden går fort.
Iaf det klickade direkt, när vi satt där på marken och fyllde i våra papper innan hajeken, haha sen dess har du varit en av mina bästa vänner. Och den sista tiden i svenljunga var väldigt tuff för mig men du fanns alltid vid min sida och nu har du blivit min alldra bästa vän, vi har gått igenom så sjukt mycket tsm, haha även delat några STORA misstag, you know what i meen xD
 
Jag älskar dig så sjukt mycket och utan dig hade jag nog inte klarat mig den sista tiden , helt seriöst. Du har alltid lyft mig ut mörkret och hjälpt mig hitta min väg tillbaka, och jag kommer alltid att älska dig. Forever !

Haha jaja jag vet, en lite fjortis bor fortfarande i mig ;)
 

Life change

Trodde att allt började bli bättre, men jag har börjat att tvivla på mig själv igen.
Jag tror att det ha att göra med att jag inte varit i stallet på ett tag pga min jälva lunginflammation.
Tur att jag har min söta lilla hund, och allt försvinner för en stund när e vi är ute på våra prommender eller ligger i soffan och gosar ..<3
 
Har kommit in i en bokmalfas nu igen :P
Just nu läster jag Inte bara du - katarina von breedow som är en fantastisk författare som skriver ungdomsromaner.
Den jag läser är en stark histora om skilda föräldrar, förbjuden kärlek , vänskap och droger.
Det handlar om en tjej i 20 år åldern som har flyttat i från sin pappa. Hennes bästa vän Marcus är en fritänkande människa och lever livet, han testar allt och en dag kommer han hem med kokain till Emma han ber henne att testa, hon litar på Marcus och testar, det slutar med att de har sex och hela deras vänskap blir annulunda men inte nog med det, så är Emma hemligt kär i hennes vänninas pojkvän Adrian han har samma känslor för henne så de inleder en relation. Som om det inte vore nog med detta så  ringer Marcus en kväll och berättar att Emmas bror Edwin säljer droger på en av de största klubbarna i stan..  En mycket bra bok som jag rekomenderar er att läsa.
 
Nu sitter jag i soffan och tittar på New Moon , jag kommer på mig själv att jag också vill ha ett seriöst förhållande, äkta kärlek som inte tynar bort med tiden, men jag antar att den hittar mig till slut. För nu får jag nöja mig med att få kärlek från min fina hund, fina bettan , min familj och mina vänner.
 
Sen vill jag sända en stärkande tanke till min underbara fina vän Emma som är den starkaste personen jag känner just nu, och jag älskar dig hjärtat <3

Onödig info.

Namn: Mikaela
Längd: 170 cm
Skostorlek: 38-38
Hårfärg: Rött
Tatueringar: En fjäril i nacken
Fräknar: Nej, tyvärr.
Motto: Forget regret, or life is yours to miss.
Kär: Nej inte det heller...
Önskar du att du bodde någon annan stans?: Ja , falköping har väl inte de bästa minnena men samtidigt kommer det alltid att vara mitt hem.
Tycker du att du ser bra ut?: haha vilket skämt.
Vilket shampoo använder du?: Syoss återfuktande.
Vad är du rädd för?: Rädd och rädd har väldigt många fobier.. typ tandläkare och fötter.
Gillar du berg- och dalbanor? : Nej , höjder är en annan av mina rädslor.

Senaste..
Filmen du hyrde: Ligg med mig ( norsk jättekass)
Filmen du köpte: sex and the city 2
Låten du hörde: love you till the end
Låten du laddade ner: Summertime - Michell barch
Personen du ringde: Emma
Personen som ringde dig: Emma
Tv -program du såg: One tree hill <3
Personen du tänkte på: Emma

Favorit..
Låt: Broken - Lifehouse
Sak att göra: rida bettan eller gå ut med hunden
Sport: Ridning
Kläder: Ridbyxor, mjukisbyxor
Film: The last song
Bil: Jag har ingen aning
Serie: One tree hill , kommer alltid att vara <3

Har du någonsin..
Gråtit över en pojke: Ja
Gråtit över en flicka: Ja
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Ja tyvärr.. xD
Blivit arresterad: Nej
Träffat någon från internet IRL: Ja
 
Antal..
Gånger du varit kär: 2 gånger på riktigt.
Gånger ditt hjärta brustit: Jag har tappat räkningen
Hjärtan du har krossat: Ingen aning faktiskt.
Tjejer du kyss: Haha 3 tror jag :P
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Ehm ingen aning :P
 
Senaste..
Boken du läste: Vi som aldrig sa hora
Personen du fick email av: tandläkaren
Personen du fick brev av: Transportstyrelsen
Personen du fick sms av: Johan
Gången hela din famlij åt middag tsm: Min student tror jag.
Saken du köpte: det var nog något till hunden.

Well, nu vet ni massa onödiga saker om mig :D